logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

360Glasses: dé duurzame virtual reality gadget


We hebben tegenwoordig allemaal een smartphone.  En daarmee wil je natuurlijk wel meedoen met de nieuwste trends, de nieuwste hypes, zoals 3D en virtual reality! Hoewel dat ontzettend duur lijkt, is niets minder waar. Je kunt namelijk met een eenvoudige accessoire jouw smartphone al omtoveren tot een VR-bril. Een accessoire als de 360Glasses. Met de bril op je hoofd kijkt je om je heen en lijkt het alsof je op de bodem van de oceaan loopt, in de cockpit van een vliegtuig zit of je stoel omtovert tot een wilde achtbaan. Houd de bril voor je ogen, schuif je smartphone erin, en je bent klaar voor actie!

Duurzaam kwaliteitsproduct

Het mooie van 360Glasses is dat de bril is gemaakt van gerecycled kunststof; een duurzaam materiaal. Je krijgt hem ook als een bouwplaat aangeleverd, zodat het qua verzending en verpakking heel efficiënt en zo klimaat-neutraal mogelijk verloopt. Het in elkaar zetten is trouwens helemaal niet moeilijk, je hoeft alleen maar de stap-voor-stap instructies te volgen. De bril is verkrijgbaar in wit, zwart, blauw of rood. In 360Glasses passen alle gangbare smartphones, zoals de iPhone 4/5/6/7 behalve de Plus-versie en de Samsung Galaxy 2/3/4/5/6/7. De universele button op de bril zorgt voor een eenvoudige bediening van elke smartphone.

De impact van virtual reality

360Glasses voorspelt dat virtual reality de komende tijd een hoge vlucht zal nemen. De mogelijkheid om het gebruik van een product of de beleving van een dienst al voor de aanschaf te ervaren, heeft een impact die vele malen groter is dan die van traditionele media als televisie of film. 360Glasses volgt deze ontwikkelingen op de voet. Via de website en sociale media van 360Glasses blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van VR. Bekijk de demonstratie-video op www.360glasses.eu.

360Glasses is verkrijgbaar via www.360glasses.eu en www.bol.com en kost € 19,95.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.