logo-liggend-wit-donkerblauw

Retro tafelen met de 360 Grill van Campingaz

LIF 2000038776 03

Retro Design: het is één van de belangrijkste trends op het gebied van interieur voor 2022 en zorgt voor een heropleving van woondesign uit de jaren ‘70. Een opvallende rage uit die tijd, waren de fonduefeesten; toendertijd een chique thema voor diners, een socialere manier van samen eten is er niet. Breng met de nieuwe 360 Grill van Campingaz de gezelligheid terug aan tafel.

Veelzijdige tafelgrill

Deze nieuwe tafelgrill heeft een stijlvol en toch praktisch ontwerp, dat harmonieus integreert in elk interieur. De 360 Grill bevat een omkeerbare bakplaat van gegoten aluminium met antiaanbaklaag. De 2400W brander, met 360 graden vlamverdeling, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de gehele grill. Verder heeft dit veelzijdige kooktoestel een pansteun, zodat er op verschillende manieren op gekookt kan worden.

Eenvoudig schoonmaken

De vaatwasbestendige vuurschaal met antiaanbaklaag kan worden gevuld met water om vet en overtollige sappen op te vangen. Deze vuurschaal is volledig uit de 360 Grill te halen. Daardoor kan het geheel na gebruik snel en eenvoudig schoongemaakt worden.

LIF 2000038779 39

Draagbare grill voor iedere plek

De 360 Grill is beschikbaar in drie uitvoeringen, waarvan er twee werken op een CV 470 Plus gas cartouche (CV Anthracite & CV Copper) en een exemplaar (Iron Grey) werkend op een Campingaz cilinder, via een drukregelaar. Verder bevat het kooktoestel een beschermende deksel voor wanneer deze niet in gebruik is en wordt het met een draagtas geleverd. Dat maakt de 360 grill draagbaar en daarmee niet alleen perfect voor een gezellig samenzijn op het balkon of tuinterras, maar ook voor een kampeer-avontuur.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.