3 Suggesties om seksueel te ontspannen


Heb jij dat ook? Het leven vliegt voorbij, genoeg leuke dingen te doen maar ook veel verplichtingen. Soms leuk, soms ook omdat het moet. Aan het einde van de dag nemen maar weinig mensen echt tijd voor zichzelf. En nee, we bedoelen niet dat je, jezelf beloont met een donut na je work-out, of dat je iets leuks koopt voor jezelf van je laatste geld. Nee onderhand ken je ons, wij hebben het hier echt over “iets meer” dan dat!

Je werk weer oppakken na je zomervakantie is altijd moeilijk, dat geldt voor iedereen. Maar als je nu echt al weken terug bent van je vakantie en nog steeds in je vakantie blues zit; vol vlinders en gevoel, dan komen wij nu met dat beetje meer waar jij naar zoekt. LELO is het meest luxueuze pleasure merk ter wereld voor mannen en vrouwen, van dildos tot vibrators, en dus kenner op het gebied van dat beetje meer, het heeft super mooie producten om dit soort vakantie blues problemen op te lossen en je weer te laten stralen.

1 Even terug naar de golven

We beginnen met ontspannen. Lekker een avondje in bad met je roze beauty. Geef jezelf wel wat privacy, je deur op slot is geen overbodige luxe, misschien nog even wat kaarsjes aan? Zet je roze beauty aan, waar het zorgt deze sonische golven onder water. De douchekop verbleekt bij de LELO SONA, als je begrijpt wat we bedoelen.

2 We zoeken de juist plek om te werken

In plaats van je zorgen te maken over behalen van KPI’s, gaan we het nu eens even hebben over het vinden van de G-spot en het bereiken van het hoogtepunt. We laten je graag kennis maken met de LELO Gigi2, die super stil is en ervoor zorgt dat je een goed excuus hebt om je je even terug te trekken voor een beetje me-time, op elk moment op de dag.

3 Nog even de laatste puntjes op de i

Ok, we praten tegenwoordig erg makkelijk over seks, maar heeft het niet iets mysterieus en opwindend om al dat genot voor jezelf te houden. Maar ook wij zijn van het avontuur en de spanning opzoeken. Neem je LELO Lyla2 eens mee naar kantoor. Overwerken was nog nooit zo leuk.

We hebben het gevoel dat we nu toch een kleine glimlach op je gezicht hebben getoverd. Nog een laatste serieuze noot met je te delen, orgasmes zijn een belangrijke en natuurlijk antidepressivum. Dus gun het jezelf, om je even op jezelf te concentreren als het je even te veel wordt. We love her, Mother Nature!


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.