logo-liggend-wit-donkerblauw

3 leuke Sinterklaasboeken van Bekende Nederlanders, 2019 editie

Wendy

Sinterklaas komt er weer aan! Geniet daarvan met deze drie geweldig leuke Sinterklaasboeken spaaractie uit 2019 met boeken van Wendy van Dijk, Nicolette van Dam en Rafael van der Vaart.

Ik wil een puppy

‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste keer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben. Als de puppy tóch komt, loopt alles in het honderd… Het boek Ik wil een puppy is geschreven door Wendy van Dijk, het is haar eerste kinderboek.

Rafael

Sint op de Kermis

Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt? Het boek Sint op de Kermis is geschreven door Rafaël van der Vaart, dit is zijn eerste prentenboek.

Sint gaat de wereld rond

Nicolette

Sint is, samen met Amerigo, relaxt op reis. Ondertussen is het in zijn kasteel in Madrid minder ontspannen. De Pieten zijn in paniek en hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Waar is Sinterklaas op reis? Begrijpt hij de noodkreet van de Hoofdpiet wel dat hij snel moet terugkomen? Het lijkt van niet, want de Pieten krijgen ansichtkaarten van Sint vanuit de hele wereld. Wat is er toch aan de hand met Sint? Met Sint gaat de wereld rond debuteerde Nicolette van Dam als schrijver van kinderboeken.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  super, leuk!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  super, leuk!!!

 3. Willy Krings avatar
  Willy Krings

  Dat zullen ze greaag in hun schoen vinden!

 4. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  leuke prijs!!!

 5. Cora van der Bijl avatar
  Cora van der Bijl

  Zo gaaf voor de kids

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  wat een leuke prijs!!!

 7. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Wat een mooie prijs!!!

 8. Will avatar
  Will

  Leuk voor mijn kleinkinderen!!

 9. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  leuke prijs!!!