logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw op 24Kitchen: Rudolph’s Winterklassiekers!

Het winterseizoen is voor Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen ‘the most wonderful time of the year’. Rudolph is dol op de winter, kerstmis en alles wat daarbij hoort: gezellig samen zijn, het huis versieren en natuurlijk uitgebreid dineren. In het nieuwe 24Kitchen-programma Rudolph’s Winterklassiekers zet Rudolph hartverwarmende winterse gerechten op tafel. Heerlijke recepten die er ook oogverblindend uit zien op tafel.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Ouderwets lekkere winterrecepten

In Rudolph’s Winterklassiekers geeft Rudolph tijdens het koken handige tips die ervoor zorgen dat je zonder kleerscheuren het  winterseizoen en de feestdagen doorkomt. Rudolph kookt in een huiselijke setting ouderwets lekkere winterrecepten waarachter een persoonlijk verhaal schuilgaat. Zo bereidt hij de rode kool zoals zijn moeder deze maakte, een warme stoofschotel waar zijn vader zo dol op was en de gehaktballen naar grootmoeders recept. Het zijn stuk voor stuk hartverwarmende, winterse gerechten met een vleugje nostalgie.

Rudolph’s Winterklassiekers is vanaf 29 november, elke werkdag om 18.00 uur te zien op 24Kitchen.

Samen koken

Vanaf 20 december staat Rudolph er niet alleen voor en maakt hij samen met zijn gasten overheerlijke kerstklassiekers! Samen met zijn zoon Ralph en dochter Doris maakt hij zijn specialiteit, een lust voor het oog: Rudolph’s Peperkoekenhuis. Er komen ook gasten op bezoek in zijn keuken die expert zijn op een bepaald gebied. Samen met slager Jean-Maurice LeJeune maakt Rudolph een Pork Wellington. Met vis-expert Bart van Olphen gaat Rudolph aan de slag met een zalm-mousseline met schuimige kervelsaus. Sommelier Milton Verseput helpt Rudolph bij een feestelijke boeuf bourguignon. Ook komt collega chefkok Danny Jansen langs om samen met Rudolph een geweldig gedecoreerd kerstbrood te maken en een kersttulband met ganache.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.