logo-liggend-wit-donkerblauw

Bekijk de 4K Ultra HD van de film 2012

2012… het einde van de wereld zoals voorspeld werd door de Maya-cultuur. Nooit eerder was een datum in de geschiedenis zo belangrijk voor zoveel culturen, godsdiensten, wetenschappers, en regeringen. Wanneer Jackson Curtis en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, ontdekken ze toevallig het geheim van de dreigende apocalyps. Hij stort zich in een wanhopige strijd tegen de klok om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft.

De ultieme actie-avonturenfilm van Roland Emmerich, regisseur van The Day After Tomorrow en Independence Day, vol grensverleggende special effects. Met John Cusack, Woody Harrelson en Danny Glover.

Ga direct naar 2012 op BOL.com.

Bekijk de trailer van 2012

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou: