logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe meeslepende Netflix serie: 1899

Netflix lanceerde onlangs de officiële trailer van de langverwachte mysterieuze serie 1899 en geeft je een kijkje in de raadselachtige gebeurtenissen aan boord van een immigrantenschip. De achtdelige serie van de nieuwe mysterieuze serie van Baran bo Odar en Jantje Friese, de makers van DARK, zijn vanaf 17 november wereldwijd te zien op Netflix.

streaming-banner-netflix

Over de serie 1899

De acht afleveringen volgen de bijzondere gebeurtenissen tijdens een reis van Europa naar New York. De passagiers – ieder met zijn eigen achtergrond en nationaliteit – dromen allen van een verse start in het buitenland bij aanvang van een nieuwe eeuw. Wanneer ze op open zee een schip lokaliseren dat al maanden vermist is, neemt hun trip een onverwachte wending. Wat ze aan boord van het vermiste schip treffen, verandert hun reis naar het beloofde land in een raadselachtige nachtmerrie waarbij de verledens van alle passagiers met elkaar verbonden worden in een web van geheimen.

Bekijk de trailer van 1899

https://youtu.be/7rdkYIO7fug
streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.