logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

10x de leukste halloween decoraties


Het is bijna Halloween, en dit jaar valt het op een dinsdag. Het is een goed idee om nu alvast Halloween-spullen en decoraties in te slaan, zodat je goed voorbereid bent. Halloween is een feestelijke gelegenheid waarbij je je huis zowel binnen als buiten kunt versieren (officieel valt Halloween op 31 oktober). Tegenwoordig verkleden mensen zich als spoken, monsters of andere spookachtige figuren en gaan ze langs de deuren voor snoep, terwijl ze “Trick or Treat” roepen. Met deze leuke halloween decoratie kun je indruk maken op je buren, vrienden en familie.

Een lantaarn

De nummer 1 Halloween-versiering die bij bijna iedereen bekend is, is de jack-o’-lantern. Je neemt gewoon een pompoen, snijdt de bovenkant eraf, haalt het plakkerige binnenste eruit en snijdt er een gezicht of een ander ontwerp naar keuze in.

Vleermuizen

Deze angstaanjagende wezens moet je hebben, zowel buiten bij de voordeur als op feestjes. Je kunt hangende versieringen of uitgesneden papieren vleermuizen gebruiken. Deze vampieren scoren altijd goed.

Kisten

Kisten passen perfect bij grafstenen en voegen zeker een enge sfeer toe aan je Halloween-decoratie. Je kunt echte namen, botten en lichaamsdelen als rekwisieten gebruiken, of zelfs een neplichaam, vampier of zombie-mannequin insluiten.

Grafstenen

Met zombies en andere ondode wezens als iconische figuren tijdens Halloween, voegen grafstenen een extra vleugje griezelige sfeer toe aan je voortuin.

Skeletten

Skeletten zijn eng en griezelig, precies wat je nodig hebt voor Halloween. Of je nu volledige skeletten hebt om op te hangen of losse schedels en ledematen, ze zijn een essentieel onderdeel van Halloween decoraties.

Zwarte katten

Zwarte katten zijn de mascotte van vrijdag de 13e en ongeluk, maar laten we eerlijk zijn, katten zijn geweldig.  Tijdens Halloween kun je zwarte katten als decoratie gebruiken in de vorm van beeldjes, stickers, uitgesneden papieren figuren en meer.

Geesten

Tijdens Halloween kunnen we spoken en geesten in verschillende vormen zien, van uitgesneden papieren figuren tot hangende modellen die door de lucht zweven. Klassieke spoken van lakens zijn altijd een optie, maar je kunt ook creatief zijn en ze wat bloederiger maken.

Mistmachines

Als je de ultieme Halloween-sfeer wilt creëren, zijn mistmachines een geweldige keuze. Met de mysterieuze nevel die ze produceren, brengen mistmachines de enge en spookachtige atmosfeer van Halloween tot leven.

Animaties

Deze komen in allerlei vormen en maten, en je kunt er echt creatief mee zijn. Ze zijn vooral eng door de geluiden en bewegingen die ze maken. Als je er een in een donkere hoek plaatst en het begint ineens enge geluiden te maken, kun je er zeker van zijn dat mensen gillend wegrennen!

Spinnenwebben

Spinnenwebben voegen een extra griezelige sfeer toe aan je decoraties. Je kunt kiezen tussen levensechte draden of piepschuim spinnenwebben om je huis of tuin te decoreren. Deze creaties van spinnen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten en mogen echt niet ontbreken. Hoe ga jij dit jaar versieren?

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.