logo-liggend-wit-donkerblauw

100% Auto Live


100% Auto Live Datum: 12-10-2019 tot en met 13-10-2019
Adres: Ahoyweg 10, Rotterdam (Route)
Prijs: vanaf 14 euro

Na 15 succesvolle edities keert één van de grootste en meest bijzondere autoshows van Nederland terug naar Rotterdam Ahoy. Eind vorig jaar genoten tienduizenden bezoekers van de vernieuwde show, die voor het eerst in 14 jaar de naam 100% Auto Live droeg. Op 12 en 13 oktober aanstaande opent 100% Auto Live opnieuw haar deuren voor alle autoliefhebbers van Nederland, met een combinatie tussen Supercars en Tuning. Het is de bestemming voor petrolheads met meer dan 30.000m2 aan showcars, bijzondere bolides, shops, stands en een race arena met live demonstraties. Het evenement wordt georganiseerd door 402 Automotive.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


100% Auto Live is het evenement om naar uit te kijken voor autoliefhebbers. Het belicht ieder aspect van de autobranche en geeft bezoekers een uitgebreide kijk op dit autoseizoen. De elementen 100% Autosport en ook 100% American Cars zijn toegevoegd, waardoor naast lowriders ook genoten kan worden van de looks en de power van al het moois uit Amerika, van Mustang tot Corvette en van Dodge Pickup tot Viper. In de Live Action Arena zal 100% Autosport zijn opwachting maken.  Ze staan  bekend om de grote driftshows die de arena vol in de rook zetten, en dit jaar worden daar demo’s met dragrace, stuntshows en de Burnout Madness aan toegevoegd.

Nieuw dit jaar is de Car Catwalk waar bezoekers zich kunnen vergapen aan de mooiste bolides. Op vrijdagavond voorafgaand aan het evenement vindt voor het eerst de Preview & Business Night plaats, waar een select gezelschap het evenement als eerste kan ervaren.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Marianne avatar
    Marianne

    Welke autofan wil daar nu niet heen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.