logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

10 tips om je Kerst present er perfect uit te laten zien!


Je kent het vast wel, je hebt een mooi kerst presentje gehaald, maar nu moet het nog mooi ingepakt worden. Dat is een hele klus, maar het is het wel waard. Want laten we eerlijk zijn, het openen van een prachtig ingepakt cadeau is bijna net zo leuk als het cadeau zelf. Daarom zijn hier tien tips die ervoor zorgen dat je Kerst present er prachtig uit kom te zien!

  1. Kies het juiste inpakpapier: de basis van een goed ingepakt cadeau begint met het kiezen van het juiste inpakpapier. Ga voor kerstige ontwerpen met feestelijke kleuren zoals rood, groen, goud of zilver. Als je een meer minimalistische uitstraling wilt, kun je ook kiezen voor effen papier.
  1. Strak inpakken: niets zegt ‘professioneel’ zoals een mooi strak ingepakt cadeau. Zorg ervoor dat het inpakpapier mooi glad ligt en er geen kreukels zijn. Vouw de randen netjes en plak ze stevig vast.
  1. Toevoegen van lint en strik: geef je cadeau een elegante touch door lint en een strik toe te voegen. Het lint kan contrasterende kleuren hebben of zelfs een subtiele glitter bevatten voor dat extra feestelijke gevoel.
  1. Kaartje met een persoonlijke boodschap: voeg altijd een kerstkaart toe met een persoonlijke boodschap. Dit is waar je de ontvanger kunt vertellen hoe speciaal ze voor je zijn en waarom je juist dit cadeau voor hen hebt gekozen.
  1. Creatieve strikken en decoraties: wil je een beetje creatief worden? Voeg enkele feestelijke decoraties toe aan je cadeau, zoals kleine kerstballen, hulstblaadjes, of zelfs een klein kerstsfeertje. Het geeft een leuke en feestelijke uitstraling.
  1. Herbruikbare verpakking: overweeg om je cadeau in een herbruikbare verpakking te doen, zoals een mooie stoffen zak of een doos die opnieuw kan worden gebruikt. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar geeft ook een extra laagje aandacht aan je geschenk.
  1. Thema-verpakking: als je weet dat de ontvanger van een specifieke hobby of interesse houdt, overweeg dan om je cadeau te verpakken in overeenstemming met dat thema. Bijvoorbeeld, voor een liefhebber van films kun je filmtickets bij het cadeau voegen en het inpakken in scènes uit beroemde films.
  1. Handgeschreven naamlabels: in plaats van gedrukte naamlabels, schrijf de namen van de ontvangers met de hand. Het voegt een persoonlijk tintje toe en laat zien dat je moeite hebt gedaan.
  1. Gebruik linten en touw: in plaats van traditioneel plakband, kun je ook kleurrijk lint of natuurlijk jute touw gebruiken om je cadeau in te pakken. Het ziet er geweldig uit en voelt ambachtelijk aan.
  1. Wees geduldig: het inpakken van cadeaus kan soms een beetje tijdrovend zijn, vooral als je probeert om alles er perfect uit te laten zien. Dus neem je tijd en geniet van het proces.

Kortom, met deze snelle tips pak je je kerst presentje mooi in en voeg je dat persoonlijke tintje toe. Het draait allemaal om de gedachte en de liefde die je in het inpakken steekt. En als je nog geen kerst presentje hebt, kijk eens even op Tezet. Daar vind je de leukste Kerstgeschenken!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.