logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Welke films staan er op de 10 film collection van Illumination of Dreamworks

We hebben een geweldige nieuwe set ontdekt voor de liefhebbers van animatiefilms. Wat dacht je van 10 Illumination blockbusters voor uren comedy plezier voor de hele familie! Of gaat jouw voorkeur naar 10 van de meest geliefde films van de animatiestudio DreamWorks? Wij vinden het lastig om te kiezen waar onze voorkeur ligt. Lees hieronder welke films je per box kunt verwachten en bepaal jouw voorkeur.

Illumination 10 film collection

Deze collectie bevat alle drie de Verschrikkelijke Ikke films (lees hier onze review over Verschikkelijke Ikke 3), de altijd leuke Minions of wat dacht je van Huisdierengeheimen 1 en Huisdiergeheimen 2, twee grappige films vol absurde situaties en vreemde dieren. In deze box zit ook de film Hop, een schitterende film over een klein paashaasje dat zijn eigen weg moet vinden in het leven. De muzikale animatiefilm Sing is een grappig, verrassend, veelzijdig en vooral heel erg muzikale film, eentje die je gewoon gezien moet hebben! Dan nog de bekende film De Grinch, zeker met kerst in aantocht een ontroerende en verrassende film om te kijken. En als laatste de lekker luchtige film Dr. Seuss’ De Lorax, waarvan je zal genieten tot de laatste minuut.

DreamWorks 10 Film Collection

Maak met een van je favoriete personages een epische reis door hun wereld. Ga bijvoorbeeld op reis met Shrek, een hilarische film die bij ons in huis al meerdere malen bekeken is. Spirit, een film die wij nog niet kennen, maar volgens velen een klassieker en het beste tekenfilmverhaal sinds The Lion King. En nu we toch bij de dieren zitten: heb jij de film Madagascar ooit gezien? Het is een geweldig avontuur dat beestachtig leuk is en je laat schateren van het lachen! Of wat dacht je van Kung Fu Panda waarin je mee op avontuur gaat met de Kung Fu masters Po, Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Voor de wat stoerderen onder ons is deze box verrijkt met de film Hoe tem je een draak (lees hier over de personages van Drakenrijders van de Berk). In The Croods nemen de filmmakers je mee naar de oertijd. Een superleuke film voor jong en oud! En van de oertijd naar de toekomst in de film Home, waarin de aarde wordt overgenomen door de buitenaardse Moves, die op een zoektocht zijn naar een nieuwe planeet. En dan een film waar wij helemaal fan van zijn; Trolls! Muzikaal, kleurrijk, pluizig en grappig, maar ook cool en stoer! Ook stoer te noemen is de baby in The Boss Baby, over een baby die niet zo maar een baby is. En als hekkensluiter Everest, de jonge Yeti, waarin een super schattige yeti, genaamd Everest, achterna gezeten wordt door enkele foute mensen. Conclusie: een box met veel humor en adembenemend mooie animaties die perfect zijn voor zowel kinderen als ouders.

streaming-banner-prime-video

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.