10 beste sites voor het kopen van TikTok likes

Je bent grappig, doet alle TikTok challenges die goed zijn voor je mee en je danst er op los… en toch gaat het qua likes niet de goede kant op. Voel je niet genegeerd, maar help je TikToks een boost te geven door likes te kopen. Dit zijn de 10 beste sites waar je snel, gemakkelijk en niet te duur deze likes kan aanschaffen. Sommige bieden zelfs views, volgers en meer voor TikTok en andere social media platforms, zoals Instagram.

tiktok smartphone volgers kopen

1. Likes-kopen.nl

Een van de beste websites is Like-kopen.nl. Hier kun je TikTok likes kopen vanaf € 1,95 (25 likes). Ideaal als je klein wil beginnen of het kopen van likes wil uitproberen. De likes komen van overal ter wereld. Je TikTok kan dus zomaar wereldwijd bekendheid krijgen.

2. Gebruikersnamen.nl

25 likes voor € 1,49 vind je bij Gebruikersnamen.nl. Likes kopen voor TikTok is hier heel snel geregeld en bij kleine hoeveelheden stromen de likes al binnen een uur binnen op je account. Je kan ook voor 100% echte likes gaan, deze kosten voor 50 likes € 9,99.

3. Like4You.nl

Bij Like4You kun je TikTok likes afnemen vanaf € 1,99 (50 likes). Bij het aanschaffen van likes voor je TikTok kun je meteen views meebestellen. Dit is bij deze site helemaal gratis. Naast TikTok kun je hier ook terecht voor YouTube en Instagram likes.

4. TikTokvolgers.nl

Zoals de naam al zegt, is deze site gespecialiseerd in het genereren van likes, volgers en views voor TikTok. Het minimaal af te nemen aantal volgers, likes of views is 100 stuks.

5. Socialfy.nl

Voor echte likes en volgers (en geen bots) zou je bij deze site kunnen aankloppen. De kleinste optie is 100 likes voor 1 TikTok post. Ze bieden daarnaast likes en dergelijke aan voor andere social media platformen, waaronder Spotify en Instagram.

6. Instawings.nl

Bij deze site is het mogelijk om naast likes voor TikTok likes voor Instagram aan te schaffen. Je kan er ook kiezen voor volgers en views van je TikToks. Zij bieden als een van de weinige echte Nederlandse accounts aan.

7. Instagrow.nl

Begonnen om Instagram accounts een boost te geven, biedt dit platform nu ook likes, veiws en volgers voor TikTok, Discord, Facebook en YouTube aan. Het is zelfs mogelijk om reacties op je TikToks te kopen.

8. Socialkoning.net

Geen likes maar views worden door deze webshop aangeboden. Met views laat je zien dat je TikTok veel bekeken wordt. Je kan hier ook terecht voor volgers voor TikTok en Instagram.

9. Influboss.com

Een Engelstalige site waar je zowel likes als volgers voor TikTok aanschaft. Het is een van de goedkoopste in dit rijtje. Je kan echte likes kopen, maar ook autolikes. Deze ontvang je zodra je een TikTok hebt geplaatst.

10. Volgers-kopen.com

Op deze site kun je zowel likes voor een gericht TikTok filmpje kopen, maar ook volgers. De likes en volgers die je koopt zijn afkomstig van echte accounts, dus geen robots.

Voor de ondernemer

Het kopen van likes voor TikTok is ook handig voor ondernemers. Zorg daarnaast voor frisse content die past bij de uitstraling van je bedrijf, product of dienst, zodat volgers nog meer binding krijgen met je bedrijf.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.