Nieuws: POM Wonderful lanceert ultraverfrissende sappenlijn: LITE POM

De populaire granaatappelsap uit Californië, POM Wonderful 100% puur juice, heeft er een nieuwe verfrissende variant bij: LITE POM. Dé nieuwe bewuste all-day drink voor het hele gezin. 100% puur, 100% dorstlessend. 

Deze zomer lanceert POM Wonderful LITE POM, een lichtere, verfrissende lijn van de klassieke granaatappelsap. De lijn kent twee smaakvarianten: Granaatappel Blackberry en Granaatappel Dragonfruit. Uiteraard blijven alle goede eigenschappen die men kent van POM Wonderful 100% juice behouden. LITE POM is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen en bevat natuurlijk veel anti-oxidanten.

Voor de hele familie
‘LITE POM is een heerlijke “lichte” dorstlesser voor de hele familie– van jong tot oud- die bewust en lekker wil drinken. Je kunt het de hele dag door nuttigen: bij het ontbijt, als oppepper na het sporten of tijdens een dagje zonnen op het strand. Met deze lancering is er weer een nieuwe mogelijkheid bijgekomen om de consument optimaal te laten genieten van onze bijzondere en gezonde granaatappelsappen’, legt Matt Tupper, president POM Wonderful, uit.

Refreshing taste
LITE POM is fris en gezond dankzij de goede mix van 50% granaatappelsap afkomstig van de POM plantages in Californie, natuurlijke vruchtensappen en groene – of witte thee. Deze pure blend is verzacht met water voor een echte ‘refreshing taste’.  LITE POM bevat net zoveel krachtige polyphenol anti-oxidanten als de 100% juice variant, maar kent minder calorieën.  Ook is LITE POM vrij van kunstmatige zoetstoffen die je vaak in light sappen aantreft. Verantwoord genieten dus!

Van boom tot fles
De granaatappels voor de POM Wonderful sappen worden in eigen boomgaarden in de San Joaquin Valley in Centraal Californië geteeld. Als de granaatappels perfect zijn gerijpt worden ze met de hand geplukt en vervolgens geperst in speciaal voor POM ontwikkelde persen. Het gehele proces van boom tot fles is in eigen hand.  Net zoals de andere 100% pure granaatappelsappen van POM zit LITE POM ook verpakt in de iconische, bolle flesjes waar het merk zo om bekend staat. LITE POM Granaatappel Blackberry en Granaatappel Dragonfruit worden verkocht in flesjes van  710ml voor € 2,25 en zijn vanaf week 28 te vinden in Albert Heijn op de afdeling gekoelde vruchtensappen. In week 38 zijn de flesjes ook te koop in de meeste andere supermarkten. Voor verkooppunten zie: www.pomwonderful.nl/litepom

Laat je reactie achter!