Nieuws: Heroes of Ruin, Square Enix

Square Enix London Studios, onderdeel van Square Enix Europe, kondigt vandaag HEROES OF RUIN aan, een gloednieuw avontuur met in de hoofdrol vier onwaarschijnlijk helden die samen een onverschrokken alliantie moeten vormen. Deze speciaal voor de Nintendo 3DS™ gemaakte game, met ondersteuning voor online spelen en vele sociale functies, biedt spelers elke keer weer nieuwe avonturen.

“Met HEROES OF RUIN willen we een diepere ervaring geven dan alleen via de twee schermen van de console” zegt Lee Singleton, General Manager van Square Enix London Studios. “De online en sociale mogelijkheden van de Nintendo 3DS geven ons de gelegenheid zoveel meer te doen dan alleen multiplayer, bijvoorbeeld door het gebruik van StreetPass™ en SpotPass™ waarmee we de game-ervaring van spelers op innovatieve wijze vergroten.”

Via de StreetPass functionaliteit is het in HEROES OF RUIN items die men onderweg heeft verkregen te verkopen, of andermans wapens te kopen. Doordat de lijst met beschikbare wapens en items steeds verandert door contact te leggen met andere spelers op straat, kan de speler zichzelf steeds sterker maken. Buiten de game maakt HEROES OF RUIN gebruik van SpotPass om spelers te belonen met zeldzame wapens of unieke uitdagingen door middel van locale Wi-Fi hotspots. Daarnaast zullen spelers ook via de officiële HEROES OF RUIN website dagelijks nieuwe uitdagingen en queestes om in de game te spelen. Door de social media functionaliteiten fungeert de website tevens als platform om andere spelers te ontmoeten, ideeën en items uit te wisselen en om samen een missie te spelen.

HEROES OF RUIN daagt spelers uit om hun eigen avontuur vorm te geven, bijvoorbeeld door deel te nemen aan het avontuur van andere helden door de mogelijkheid naadloos in of uit een coöp multiplayer game stappen, of om juist alleen verder te gaan. Spelers bewegen zich door een steeds veranderende wereld waar achter elke hoek gevaar schuilt en banen zich een weg door wilde, gevarieerde en dynamische omgevingen waar elke keer nieuwe paden zijn te ontdekken. De vreemde en dodelijke wezens die de speler onderweg tegenkomt zullen het uiterste vergen van zijn vechttechniek en tactisch inzicht, en stellen hem in staat zijn personage te verbeteren en items, wapens en uitrusting te verzamelen om nog sterker het volgende gevecht aan te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *