Hero 108, het tweede seizoen, te zien vanaf 5 mei

Hero108Hero 108 speelt af in Hidden Lands. In Hidden Lands leven mensen en dieren lange tijd in perfecte harmonie. Totdat Hoogdraver zijn intrede doet. Hij weet de dieren ervan te overtuigen dat de mensen hun vijanden zijn en verdrijft samen met hen de mensen uit uit hun huizen. De mensen leven voortaan als vluchtelingen en in voortdurende angst. Maar er is hoop. Een groep helden staat op om de strijd aan te gaan met de gemene Hoogdraver en zijn handlangers, van vuurspuwende tijgers tot kamelen met vreselijk stinkend spuug.

De helden noemen zich Groots Groen, naar het drijvende fort waarin ze verblijven, dat gemaakt is van het schild van een reusachtige schildpad. Binnen Groots Groen is één groepje opstandelingen extra heldhaftig: Sectie A. Deze strijders beschikken over speciale krachten, zoals supervechter Lin Chung, Mystieke Mia, beeldschoon maar berucht om haar lange-tong-aanval, en Groots Groen-leider Apetrouille.

In seizoen 2 krijgen we te maken met een nieuwe schurk: TwinMasters, die een werkelijke bedreiging vormt voor het Verborgen Koninkrijk als aanvoerder van Hoogdraver en zijn legers.  In aflevering 27 (de eerste aflevering van seizoen twee) gaat over Lin Chung en zijn reis om leider te worden van de Sectue A na een serie uitdagingen die zijn vaardigheden hebben getest.

Seizoen 2 / Afl. 27-52
Vanaf zondag 5 mei om 16:20 uur
Iedere zaterdag en zondag

Laat je reactie achter!